Τρόποι Παραγγελίας & Αποστολής

Πληροφορίες Αποστολής

• Η αποστολή των προϊόντων μας γίνεται με την Ελτα Courier σε όλη την Ελλάδα με επιβάρυνση μόνο 3€ με επιπλέον χρέωση 2€ αντικαταβολή (όπου θα γίνεται επιβεβαίωση της παραγγελίας από το κατάστημα). Για παραγγελίες άνω των 60€ η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

• H παράδοση της παραγγελίας θα πραγματοποιείται εντός 4 εργάσιμων ημερών. (στις δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να καθυστερεί 1 έως 2 ημέρες παραπάνω)

• Οι ημέρες παράδοσης είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και από τις 9.00 πμ μέχρι 5.00 μμ. Σε περιόδους εκπτώσεων, ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την έγκαιρη μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.

• Προς το παρόν δεν πραγματοποιούνται αποστολές εκτός Ελλάδας.

• Παρέχεται η δυνατότητα της επιστροφής εντός 15 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής και το κόστος επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη εκτός αν ευθύνεται το κατάστημά μας. (π.χ. ελαττωματικά προϊόντα, λάθος παραγγελία κτλ.).

• Ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να πραγματοποιηθεί στις παρακάτω περιπτώσεις :

Α) Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε το 2105737552 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελιάς σας.

Β) Εάν έχει γίνει η παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο 2105737552 ή επικοινωνήστε μέσω της του www.maiko.gr εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας.

• Σε κάθε περίπτωση τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής, Φορτωτική κ.ο.κ).

Designed & Developed by Happyonline.gr